logo romo rijwielen Damwoude

Fietsverzekering

Trek erop uit op de fiets! De buitenlucht in, bewegen en genieten van de natuur. En of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, bij Unigarant bent u aan het juiste adres voor een complete verzekering tegen een scherpe premie en een speciaal tarief voor E-bikes. Bekijk de folder.

Wanneer u een fietsverzekering bij Unigarant afsluit, heeft u de mogelijkheid om uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging. U kunt hierbij kiezen uit drie dekkingsvariaties. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw fiets tegen diefstal te verzekeren op basis van afschrijving. Hierbij wordt bij schadevergoeding rekening gehouden met een vaste afschrijving per maand. Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat u in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij uw fietsspeciaalzaak. Kortom, bij Unigarant bent u verzekerd van fietsplezier.

De mogelijkheden om een E-bike te verzekeren, zijn net zo uitgebreid als voor een ‘gewone’ fiets. Zo kunt u een verzekering op basis van nieuw-waarde (zowel tegen diefstal als tegen beschadiging) of afschrijving afsluiten. Maar net zo eenvoudig een gebruikte E-bike en accessoires.

Diefstalpreventie-tips:

  • zet uw fiets met een extra slot vast aan het fietsenrek of een vast object;
  • maak gebruik van bewaakte stallingen;
  • zet uw fiets altijd op slot, ook in de schuur of garage;
  • plaats uw fiets altijd in het zicht.

Bereken uw premie.